Blagdanski pokloni

za mamu, tatu, baku i kolegicu iz marketinga

Blagdanski pokloni

za poslovne partnere i klijente

Zimska kavica

Limitirano zimsko izdanje mješavine kava iz Brazila, Salvadora i Indije. Zimska kavica je bogatog i aromatičnog okusa te savršena za tursku kavu, moku, AeroPress ili neki drugi omiljeni način pripreme kave. Idealan poklon ispod bora za svakog istinskog kavopiju.

Kavu možete kupiti u zrnu ili mljevenu.

Kava

Može li se uopće poslovni sastanak zamisliti bez kave? Istraživanja su čak pokazala da su sastanci na kojima se pije kava produktivniji od onih na kojima nema kave. Zato je za uspješnu suradnju s partnerima i klijentima najbolji poklon upravo kava! Odaberite neku od naših specijalitetnih kava i zajednički uživajte u divnim aromama i poslovnim uspjesima.

Kavu možete kupiti u zrnu ili mljevenu.

AeroPress + kava

Zbog svoje praktičnosti i jednostavnosti, AeroPress je izuzetno popularna metoda pripreme kave u svijetu, a sve više i kod nas. U AeroPressu možete napraviti jednu do tri kave za manje od dvije minute, a čišćenje traje samo nekoliko sekundi. AeroPress će dobro doći u svakoj kuhinji, bilo kod kuće ili u uredu, a budući da je izdržljiv, lagan i kompaktan, odličan je pratitelj i na putovanjima ili kampiranjima.

Poklon se sastoji od AeroPressa i odabrane kave.

Kofeinski paket

Ako je kava idealan poklon, onda je paket kava poklon za pamćenje. U ovom paketu su skupljene sve naše kave: Gospon Kavomir, Gospođica Kavica, Kahvesi i limitirana Zimska kavica. Od Perua, preko Brazila i sve do daleke Indije, najbolje specijalitetne kave svijeta priuštit će svakom ljubitelju kave vrhunski užitak u isprobavanju različitih okusa i aroma koje se kriju u ovom poklonu. Oduševite svoje poslovne partnere i klijente sa stilom!

Poklon uključuje kutiju s četiri različite kave.

Moka + kava

Moka je jedna od prvih metoda pripreme kave kod kuće te je postala simbolom talijanskog stila i kvalitete. I danas se može naći u svakom talijanskom domu, dok u Hrvatskoj predstavlja napopularniji način pripreme kave nakon turske kave. Bella moke talijanskog proizvođača G.A.T. su lijepe, trendi i dolaze u raznim bojama: žutoj, crvenoj, zelenoj, plavoj i ljubičastoj. Kombinacija izvornog oblika i svježih boja čini ove moke savršenima za ljubitelje klasičnih i inovativnih rješenja.

Poklon se sastoji od moke u željenoj boji i odabrane kave.

Personalizirana pakiranja kave

Učinite korak dalje i personalizirajte naše kave. Odaberite pakiranje i kavu te izradite svoju etiketu ili je naručite od nas i svojim poslovnim partnerima i klijentima darujte uistinu jedinstven poklon!

Odaberite kavu koju želite i pošaljite nam upit. Minimalna narudžba je 50 pakiranja kave.

Copy link
Powered by Social Snap